El River al Planta Baixa de TV3

Categories: River.

El programa Planta Baixa és un magazín d’actualitat social i política que s’emet a TV3 entre les 11h i les 14h de dilluns a divendres, amb entrevistes al carrer, connexions i espais de reflexió i d’investigació.

Al programa del dia 29/12/21 han parlat sobre com l’explosió de contagis per coronavirus està afectant el sistema econòmic, ja que molts establiments i empreses s’estan veient obligades a tancar a causa de les baixes dels seus empleats. 

Un d’aquests establiments és el nostre restaurant. Com diu a l’entrevista el nostre propietari, Miquel Darnés, aquests dies de Nadal ens hem vist obligats a tancar. Aquest cop ha suposat les cancel·lacions de reserves en una de les èpoques més fortes de l’any, amb els corresponents problemes econòmics que això suposa. 

Des de River volem recordar que seguim totes les mesures de protecció i neteja marcades per les autoritats i, fins ara, no ens havíem vist afectats pels contagis. 

Al final de l’entrevista, els tertulians destaquen la qualitat del nostre servei i la situació privilegiada de la nostra terrassa. Un lloc emblemàtic! 

Esperem tornar a obrir portes ben aviat!

Us deixem a continuació l’enllaç del programa: https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/planta-baixa/planta-baixa-29122021/video/6136743/ (minut 2:00:27)