servei de cafeteria

Serveis cafeteria
Servei de cafeteria beure
null

La carta Cafeteria Beure inclou totes aquelles begudes del servei de cafeteria, com: cafès i xocolates, tés i infusions, refrescs, sucs, granissats, batuts, licors… Us recomanem per picar les olives farcides, les xips, les xips amb seitons, les escopinyes i els nostres nachos amb guacamole, sobretot per fer el millor vermut!

Servei de restaurant
Servei de carta restaurant
null

La Carta de Restaurant inclou tots els plats que pots trobar en el servei de sopar. T’oferim un menú complet infantil (fins a 12 anys), amanides, plats freds, plats calents, peix a la planxa… Us recomanem les nostres carns, procedents de carnisseries de proximitat!

— Cuina Non-Stop! —

Servei de pub
Servei de carta licors i cervesa
null

La carta de Licors i cervesa inclou totes les begudes espirituoses que oferim: roms, tequiles, còctels, ginebres, whiskies, bourbons, vodkes, cerveses i packs, sidra, xarrups de la casa… i els millors combinats! La millor selecció disponible!

Servei carta de vins
null

La carta de Vins inclou la nostra millor selecció de vins blancs, negres, rosats i de caves del River. A més, et recomanem constantment vins a copes que renovem per cada època de l’any! Sempre en tindràs de nous!

TERRASSA