null

La carta Cafeteria Beure inclou totes aquelles begudes que servim, com: cafès i xocolates, tés i infusions, refrescs, sucs, granissats, batuts, licors… Us recomanem per picar les olives farcides, les xips, les xips amb seitons, les escopinyes i els nostres nachos amb guacamole, sobretot per fer el millor vermut!

null

La Carta de Restaurant inclou tots els plats que servim en horari de dinar i sopar. T’oferim un menú complet infantil (fins a 12 anys), amanides, plats freds, plats calents, altres plats, fletxes a la brasa, fletxes grans, peix a la planxa i diversos tipus de pa. Us recomanem les nostres carns, procedents de carnisseries de proximitat!

— Cuina Non-Stop! —

Carta de grups (nit)

La carta de Grups Nit inclou dos menús complets per adults: el Menú Navajo, el de més varietat; i el Menú River, el nostre estàndard. Ambdós consten d’un pica-pica (entrants variats de primer, d’un segon, d’una de les postres, de vi i d’una beguda (veure carta). No inclou cafè.

null

La carta de Licors i cervesa inclou totes les begudes espirituoses que oferim: roms, tequiles, còctels, ginebres, whiskies, bourbons, vodkes, cerveses i packs, sidra, xarrups de la casa… i els millors combinats! La millor selecció disponible!

null

La carta de Vins inclou la nostra millor selecció de vins blancs, negres, rosats i de caves del River. A més, et recomanem constantment vins a copes que renovem per cada època de l’any! Sempre en tindràs de nous!

TERRASSA