null

La carta Cafeteria Menjar inclou tots aquells productes de menjar que servim en horari de cafeteria, com: dolços, coques, pastissos, entrepans freds, entrepans calents, sandvitxos… Us recomanem els nostres esmorzars saludables, amb els nostres batuts fets al moment (especialitat en batuts verds) i sense gluten. També disposem d’esmorzars de forquilla!

Carta disponible al matí, de 9 a 13h, i a la tarda, de 17 a 20.30h, cada dia de la setmana (dels dies que estem oberts), excepte Temps de Flors.

null

La carta Cafeteria Beure inclou totes aquelles begudes que servim, com: cafès i xocolates, tés i infusions, refrescs, sucs, granissats, batuts, licors… Us recomanem per picar les olives farcides, les xips, les xips amb seitons, les escopinyes i els nostres nachos amb guacamole, sobretot per fer el millor vermut!

Carta disponible d’obertura a tancament cada dia de la setmana (dels dies que estem oberts). Preus de nit a partir de les 12 de la nit.

null

La Carta de Restaurant inclou tots els plats que servim en horari de dinar i sopar. T’oferim un menú complet infantil (fins a 12 anys), amanides, plats freds, plats calents, altres plats, fletxes a la brasa, fletxes grans, peix a la planxa i diversos tipus de pa. Us recomanem les nostres carns, procedents de carnisseries de proximitat!

— Cuina Non-Stop! —

Carta disponible de 12.30h fins 30 minuts abans de tancar, cada dia de la setmana (dels dies que estem oberts), excepte Temps de Flors i Fires per dinar.

Carta de grups (nit)

La carta de Grups Nit inclou dos menús complets per adults: el Menú Navajo, el de més varietat; i el Menú River, el nostre estàndard. Ambdós consten d’un pica-pica (entrants variats de primer, d’un segon, d’una de les postres, de vi i d’una beguda (veure carta). No inclou cafè.

Carta disponible per sopar, cada dia de la setmana (dels dies que estem oberts), tots els dies de l’any.

null

La Carta de Postres inclou totes les postres que oferim, tant de la carta, com dels 3 menús disponibles (Menú Navajo, Menú River i Menú Infantil). T’oferim productes de KMO i els millors pastissos casolans del River.

Carta disponible segons la carta de menjar corresponent (carta, menú dia, menú grups o menú infantil).

null

La carta de Licors i cervesa inclou totes les begudes espirituoses que oferim: roms, tequiles, còctels, ginebres, whiskies, bourbons, vodkes, cerveses i packs, sidra, xarrups de la casa… i els millors combinats! La millor selecció disponible!

Carta disponible cada dia de la setmana durant tot l’horari d’obertura (dels dies que estem oberts). A partir de les 12 de la nit, alguns preus tenen suplement.

null

La carta de Vins inclou la nostra millor selecció de vins blancs, negres, rosats i de caves del River. A més, et recomanem constantment vins a copes que renovem per cada època de l’any! Sempre en tindràs de nous!

Carta disponible cada dia de la setmana durant tot l’horari d’obertura (dels dies que estem oberts).

null

La carta de Temps de flors inclou un menú especial amb amanides, entrants freds i calents, fletxes, peix a la planxa i diversos tipus de carn. A més, ofereix un assortiment de postres a escollir amb gelats, coques i fruites. També disposa d’un menú complet infantil (fins a 12 anys) amb arròs o pasta, carn i postres.

Carta disponible per Temps de flors.

TERRASSA